top of page

Beköltözés az ország bármely részéről

Mi az ország egész területéről, és külföldről is szeretettel várjuk új beköltözőinket. Szerető gondoskodást, teljes ellátást és rehabilitációt kínálunk családias méretű és családias hangulatú idősotthonunkban.​Éjjel-nappali nővéri felügyelet és szakápolás

Otthonunkban nem csak ápolás, hanem szakápolás is történik. Széleskörűen felszerelt nővérszobával, mozgó eszközökkel rendelkezünk, hogy lakóink számára minél nagyobb biztonságot nyújthassunk.Apartmanos elhelyezési lehetőség

Önellátó lakóink számára, apartmanos elhelyezésre is van lehetőség.

Oldalunkat megoszthatja üzenetben, csoportjában, esetleg üzenőfalán:

kétágyas szoba

2-3 ágyas szobáink tágasak, világosak, otthonosan berendezettek. Minden szobának van fürdőszobája tusolóval, toalettel. Az épület kétszintes, teljes mértékben akadálymentesített, valamint lift is könnyíti a szintek közötti közlekedést.

Az Abigél Idősek Otthona lakói rendszeresen, heti több alkalommal gyógytornász által vezetett csoportos gyakorlatokon vehetnek részt. Jó időben, a ház két végében lévő nagyméretű, fedett és biztonságos teraszainkon tartjuk az órákat.

Lakóink egy része szívesen ápolja virágainkat. Akik szeretnek növényeket gondozni, elfoglalhatják magukat kis konyhakertünkben is.

Gondoskodás

Megbízhatóság

Szakértelem

Együttműködésben:

bottom of page